Team

Sophia Bakker, Suson Dols, Charlotte van Heyningen Nanninga

“Interior decoration is inspiration and inspiration is the beginning of decoration in interior”

 

Sinds 1915 is Dols & Co uw vertrouwde adres op het gebied van interieurdesign voor de particuliere en zakelijke markt. Ruim 100 jaar staan wij garant voor bijzondere en kwalitatief hoogstaande ontwerpen. Smaakvolle en tijdloze designs met een cosmopolitische allure.

Uw unieke visie is ons uitgangspunt. Wij leven ons in in uw wensen en vertalen dit in een sfeervol en comfortabel interieur. Samen met u creëren wij een herkenbaar en eigen signatuur waar u met plezier leeft en/of werkt.

Dols & Co is niet gebonden aan één stijl. Wij werken op klassieke wijze met respect voor historische elementen, maar ook voor een contemporary vormgeving kunt u bij ons terecht. Vluchtige trends zijn voor ons niet leidend. Kenmerkend zijn ons bijzonder gevoel voor kleur, gebruik van fraaie materialen en ongeëvenaard hoog service niveau.

Ons team bestaat uit drie interieurspecialisten. Wij begeleiden en adviseren u gedurende het gehele traject. Het creëren van een synergie tussen de toepassing van stoffen en materialen, de keuze van de meubelen en uw identiteit is onze taak. Samen met u komen we tot een eindresultaat dat inspireert.

Wij werken met eigen, in Nederland gevestigde, ateliers. Zo garanderen wij u een hoge kwaliteit en kunnen wij flexibel werken. Voor elke situatie bedenken wij een oplossing. Het team van Dols & Co realiseert een custom-made resultaat dat bij u past.

Suson Dols

Sophia Bakker

Charlotte van Heyningen Nanninga